Rabu, 18 Julai 2012

~~WoLdLeS WeDnEsDaY:IjAt LaYaN NEt bOoK~~

salam rabu ...woldles si ijat yg suka kacau ibu nak on line ni...
mlm ni ibu nak masuk krj mlm...mood sgt2 bsabar, di saat akhir ni sarat rasanya...jalan pun slow jer..tp masih kuatkn semangat lg beberapa minggu jer kn....ibu mula bcuti raya smbg cuti bsalin pd 16 ogos ni..

semoga dpermudahkn n d percepatkn...semuanya, keputusan chekup td ok sumanya...berat naik 0.8kg.HB pun ok 11.6...cuma kencing jer kotor..kurang minum air putih kot..emm...tabiat buruk ibu ni suka tahan kencing,kadang2 3kali jer dlm masa 14jam g tandas ngee...kena ubah tabiat buruk ni.

see jom layan abg ijat yg semakin menjadi2 manjanya dgn ibu ni...




jom in ternet.



heee...



last2 main keta mainn pulak dia


peminat tegar menan keta



layan pic sendiri rupanya......

4 ulasan:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

dia nak ganti ibunya update blog...semoga semuanya selamat...

::NureeN:: berkata...

nanti bleh belajar dr netbook.. :)
ijat manja sbb nk dpt bb :)
nanti dh x leh manja2, ibu kan berpantang :)

eB berkata...

thn kencing yer imah? sm ar kiter. dh baper kali kencing ktr pn msh g2... maklom kat opis nih, toilet jauh la. hu3

mamalieyna berkata...

ijat dh besoo..^_^

Followers