Isnin, 30 Julai 2012

~~kEnCiNg BeRdArAh~~

salam isnin salam ramadhan yg mulia...besiaran langsung hari ni ye....mlm ni nak masuk krj mlm pulak
baru blk dr rutin chekup ibu mengandung ni la kn

buat petama kali bila mengadung kencing kotor..ni kali k2 chek kencing kotor dlm dua minggu bturut2
so apa lg hari ni kena buat 2kali chek kencing tp masih result yg sama

so refer ducter la..bila duc. tgk result,rupanya kencing ibu bcampur darah so kena ambik darah tuk chek buah pinggang pulak..resultnya dlm 2minggu lg la..next apmt 15 ogos ni..harap xda apa2 yg serius..

sbb ibu dah dekat2 nak bsalin tu..tunggu hari jer...doakn suma ok ye kwn2....

mood nak tido jap nnt bangun kul 3 nak masak n g masuk krj mlm, xbest la ari n i kena la ponteng puasa sbb ambik darah td...gigi pun masih bdarah lg bila lps berus ngeee....selamat bkrj suma n selamat bpuasa..







dua minggu lps kencing kotor pd 17 jul 2012



hari ni masih kencing kotor pd 30 jul 2012 berat pulak naik byk dah cecah 65.8kg dah...



rupa2nya kencing bcampur darah...peliknya ibu xterasa sakit pun...
so td ambik darah tuk chek apa masalah buah pinggang pulak...ni la bahana ibu yg suka tahan2 kencing..
apa nak buat bg kencing kembali normal kwn2? yg ibu tahu minun air barli kn....n minum byk air kosong...



6 ulasan:

Fieza79 berkata...

dugaan kan time preggy ni..mudahan semua mslh2 tu bkn tahap yg serius...fieza doa kan semoga selmt melahir kan nti...amin..msti tk sbr kan..blh rsa debaran tu mcm mna tau..hee seronok brcmpur dgn takutt!

Izan Ishak berkata...

harap2 masalah tu tak berlarutan ye kak.. pasni kena minum air masak byk2lah, lagi2 masa puasa ni kan. due kita dekat2 ye kak...

izan harap semuanya dipermudahkan utk akak sampai masa melahirkan nnti ye...

eB berkata...

eB dolo pn sm, tapi dr bagi ubat mskkan sendiri... cepat ilang kuman2 tuh. alhamdulillah

mamalieyna berkata...

dugaan...hrp2 takdak yg serius..

Amin...

::NureeN:: berkata...

rasanya klau ambik darah utk kesihatan puasa x batal kan, tp nureen x cmfrm la.. heheh
moga cepat sembuh ya.. t c..

eB berkata...

" TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala ketelanjuran kater
serta ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
semua rakan-rakan bloggers
yang selalu datang menziarah ke blog TLF.
Aidilfitri hari kemaafan,
Menghapus kesalahan sesama insan,
Memupuk perpaduan sesama ehsan,
Mengikat tali keakraban.

MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

Followers