Selasa, 17 Julai 2012

~~MaRi TekA2 ApA JaNtInA BaBy IbU?~~

salam selasa...hari ni ibu cuti tp ada chekup kul 9am
jom kongsi2 chekup yg lps n hasil scane apa jantina baby ibu yg k4 ni....??



hasil scane pic kiri uri ok d atas n pic kanan kepala dah ada dbwh alhamdulillah..



apa jantina baby ibu?...tgk  n teka sendiri..harap2 apa yg ibu tgk ni sama jugak bila dah kuar nnt
yg pasti dah byk barang baby yg ibu beli warna pink ....yg suspennya duenya 25 ogos tu...harap2 dpt braya 2,3 hari baru bsalin ye baby ibu ni...



3bln bturut2 HB ibu rendah 10.3 n warna merah jer...berat pun naik byk 2.6kg sbln so kena kurangkn makan nasi....




slps 2minggu alhmdulillah dah naik HB 11.2 n tulis pun pen biru...apa yg merah lg tu..emm...berat pulak naik sikit sgt...0.1kg jer dlm masa 2minggu...hu buat penat jer tahan2 mkn...lps ni nak makan jer bila rasa lapar...

harap2 hari ni suma ok n tulisan pun harap suma pen biru..sbb ibu mmg dah rajin makan ubat n dah berenti minum nescafe......

6 ulasan:

~Siti Hajar~ berkata...

Gegurl kot..

Klu bsalin lps raya lega la, klu dlm bln posa, cam sy dl, 30 hr kn ganti..huhu

Hope sumernyer selamatnyer..

Fieza79 berkata...

fieza smpai ke sudah hb rendah...pnya la seksa kena check itu ini prosedur yg mcm2..last2 lps bersalin tkde menda pun ok sihat walafiat..huu..

eB berkata...

GEGERL YER IBU? TAHNIAH :)

::NureeN:: berkata...

tahniah, gegerl.. nureen klau bab tgk gambo itam putih g2 mmg fail x nmpk jantinanya ehhehe...

Fai CeritaCinta berkata...

insyaAllah baby gugurl tu ibu.. wahhh,harap2 baby stay dulu ye dlm perut ibu. bgi chance ibu beraya 2-3hari. hehe ;p

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

skita dulu time bersalin kan balqis pagi raya pertama time tu berkumandang lagu raya kat radio,
balqis kuar 6.30pagi, so sempat la
papanya pi ke masjid bayar zakat sebelum solat raya

Followers