Khamis, 12 Julai 2012

~~MaJLis CuKuR JaMbUL NUR KHAISARA SHAHIDA, AnAk SIL~~

salam khamis yg mulia..kembali besiaran setelah skian lama menyepi...
byk rasanya perkara2 suka duka sejak dua menjak ni yg berlaku

yg pasti ibu yg tgh sarat preggy ni masih ada mood nak layan blog 
dsebabkn lappy ibu rosak,tunggu adik ibu yg bungsu aka pengantin baru yg betulkn

kembali ceria dgn adanya lappy ni....ibu cuti ari ni so dpt le jengok rmh kwn2 suma..

saja nak abadikn kenangan majlis cukur jambul anak buah aka anak SIL dr rawang anak k2nya pada weekend dua minggu lps

NUR KHAISARA SYAHIDA BINTI KAMAL
layan pic2 yg hado..pic tuan blog gak yg xdo sbb dah jd juru foto mana nak ada pic sendiri ngee..

yg xbest n ngerinya blk dr majlis tu kami terlibat dlm kemalangan jln raya..esk cerciter penuhnya ye....










hai SARA si hitam manis  ni menguwap plak dia...xsabar nak tunggu baby girl ibu pulak...




simple jer tp meriah dgn menu makanan


majlis mkn2 n cukur jambul d buat d dpn rmh jer luas sikitkn...



majlis d buat d rmh SIL yg pertama. aka pengasuh...baby anak SIL pompuan bongsu...


hai mak baby ni tetap langsing walaupun baru lps branak dua......

3 ulasan:

Izan Ishak berkata...

meriahnya majlis cukur jambul tu... bby tido je ye kak?

Papa Mifz berkata...

salam kenal...

meriah majlis tu yer...

mamalieyna berkata...

waah bb girl jugak dia.. nnti bleh jd kawan 'bakal adik' abang ijat ni..hehe~

Followers