Selasa, 12 Julai 2011

~~mEnYeMaK jE...ApA nAk BuAt DgN SuRaT kHaBaR LaMa Ni....?~~

smlm ibu cuti,byk kain baju yg xbebasuh n xblipat

maklum la sejak kematian arwah biras ibu khamis lalu

ibu n ayah mmg bulang alik ke rawang bg mghadiri majlis tahlil


so...bla dah selasai 3mlm tunggu mlm ke 14 pulak kami akn k rmh rawang lg

bla ibu cuti2 ni apa aktiviti ibu selain memasak n mngurus krj rmh yg lain


apa lg dok kumpul surat khabar lama la

ayah mmg tiap hari beli srt khabar metro

bla dah tkumpul byk xtau nak buat apa, mnyemak rmh je


dulu slalu bg je kat jiran sbelah sbb dia mniaga nasi lemak

tp sejak kematian arwah pd musim prayaan tahun baru cina awal tahun bru ni

ibu dah jarang2 jumpa ngan suami arwah baru sekali sejak arwah xde ibu bg je pd dia


tp dah lama xbtemu muka,masing2 sibuk dgn aktiviti harian

nak jual jarang pulak org naik tgkt 7 rmh ibu ni


hu...nmpk gaya nya kena tunggu je la kot2 ade pak endon yg naik beli bla2...


see layanzzz pic......




ade lg byk ,ni separuh je....dah bkemas smlm nak jual tp tunggu punya tunggu xgak muncul pak indon ni..

6 ulasan:

LYAfrina berkata...

kalo htr kat pusat recycle pon ok...

eB ezrin berkata...

rajinnyer berkemas :)

zaidah berkata...

tapi klu dijualpunkan ima tak lah banyak sangat dapatnyer....cuma klu tak kemas bersepah..baik dijualkan...

Fieza79 berkata...

kalau tak dijual buat semak rumah je kan...

mamalieyna berkata...

banyak tuuu....kami kurang beli paper ni...sbb selalu baca online jer..hee~ kdg tak baca pun..ngee..dgr berita jer..

jual pun masyuuuk tu..hee~

~Siti Hajar~ berkata...

ni kira pembaca tegar metro lah ni, beli & gunting keratan depan metro blh tukar dgn tiket masuk theme park...berbaloi2!

Followers