Selasa, 5 Julai 2011

~~bErSiHkAn UdArA DgN LaMpU BaTu GaRaM~~

bsiaran langsung ibu pada pagi ni
sbbnya ari ni ibu cuti abis krj mlm

nak buat draf pun xbleh mlm td b.band ibu lembab mcm siput je
tp dpt edit2 pic pun jadilah

smlm cerciter pasal penapis air,ari ni cerciter pasal tapis udara plak
weekend krj mlm so...xde cerciter jenjalan lor...

lampu batu garam ni dah lama ibu guna lbh kurang 4,5 tahun yg lalu
smp skrg masih still mcm mula2 beli lu

byk khasiat batu garam ni,antaranya tuk membersihkn udara scara semula jadi
n tuk menhalau nyamuk juga,n baik tuk org2 yg bpenyakit asma bleh mnghirup udara segar
tuk lbh lanjut sila la layari kat internet ye......

layanzz pic lampu batu garam ibunya....tuk cik yg tidak bnama yg slalu komen n3 ibu ni p/s "hello..... kau ade?"





















7 ulasan:

mamalieyna berkata...

hish siapa pulak cik tanpa nama tu ye..nak kata en suami cek..dia BZ skrg ni..tak jalan2 kt blog kita jugak pun..hu~

apapun mmg bagus lampu batu garam ni kan..tahan lama lak tu..bagus2x..

LYAfrina berkata...

ni batu garam mineral kan..kat rmh mil ada gak beli ni... mmg ok sgt utk kesihatan kan

MamaEma berkata...

kat rumah tak ada lampu garam ini..incik somi belikan yang titik bauan kat air tue..tp hanya bertahan utk 4-5 jam saja..sbeba pakai lilin kat bawahnya...

=a'ah lah, rumah sama..ahaks..

~Siti Hajar~ berkata...

Batu garam ni femes dulu2 kan, rasanya rmh mak sy ada dulu tp skrg entah p mana xtau..

Sy pun kn dptkan batu garam ni la sbb kami 1 family ada asthma..huhu

Siapa gerangannyer Cik xpa nama tu? kasi lesing br tau!

::NureeN:: berkata...

siapakah gerangannyerr... uikkkssss ada secret admirer kerr... ;p

pernah tgk tp x pernah nk mencoba.. ramei org kata byk kebaikkannyerrr ;p

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

pasal batu ni la masa duk umah sewa time bujang dulu ade 2 org bergaduh besaq kat umah tu..sebab apa??? sbb ade sorang tu ade lampu ni..n semedang pasang lampu tu.heheh kate yg si yg tak suka tu..bazir karen ..wakakak gua tak masuk campur. malasss benda kecik2 pon nak gaduh

eh betul ke leh bersihkan udara kak? den nengok same je bilik dia..berhabuk jugak..ngeeeee

dinor's family berkata...

ROSE: tu la pasal besihkn udara ke bersikn habuk..kat tmpt krj suma b,ekon tp brabuk gak..so bab2 habuk ni kena la kita rrajin bsihkn sendiri...nma pun lampu...mst la pasang waktu mlm je...n mst kwn tu yg malas nak bersih bilik dia tu yg byk habuk....lampu ni bkn bersih habuk ye...

Followers