Isnin, 21 Mac 2011

***LaKsA MaNu WaJiB SeTiAp KaLi BuAt MaJliS***


pada majlis smlm manu laksa tetap d hati...tp kuahnya lupa lak nak klik2
tp mmg jd manu kgemaran semua
kul 4ptg dah abis kuahnya
majlis smp kul 8mlm last mmber ibu dtg 
                                        
                                         eksoserinya wajib klu xde xsah ni....
                                          mee rebus utara resepi mak ibu punya pun ibu ada masak...
                                         rojak buah, kuahnya ibu masak lebih awal .....
                                          puding kastad mudah dmasak n sedap dmakan....
                                                   ibu yg sibuk hanya ni je pic ibu ngee....
tetamu ptama paling awal kul 11am dah sampai adik ipar ibu, isterinya orang sabah tgh sarat mngandung tu...
ayip la insan paling happy time tu abahnya blk skejap tuk sama2 smbut ari jadinya....
                                                    dah abis majlis ibu pose ckit ,muka penat ngeee....

5 ulasan:

mamalieyna berkata...

ALAA DH CITER SUMA..HEHE..TAKPA2 NANTIKAN SIARAN ULANGAN DI BLOG SAYA PULA..NGEH3X..LAKSA MMG WAJIB!..HEHE..

inamaz_ron berkata...

wow laksa peberet tu... mmg ye la majlis kat sini pun mesti ada laksa... buat la majlis apa pun.....

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

nak bagi tau yang inamaz_ron kat atas tu saya yer.....

Nureen berkata...

laksa mmg menu wajib family akak & eina kan hehehe... ari tue terjah blog eina tgk gambo ni jgk..

apasal last pic tue masam jerr senyum la sikit.. heheh

*nureen fail tau bab2 nak buat laksa ni hehehe...

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

rajin tul ye masak sendiri....laksa tu nampak sedapp sgt..nyam2

Followers