Isnin, 7 Mac 2011

@@KaKaK AiN Yg aKtIF @@

dah besar anak dara ibu ni
kakak anak k2 ni ibu rasa lain sikit dr abang yang sulung
kakak suka bcampur ngan ramai kawan2
tp abang pendiam ada juga suka bcampur ngan kwn itu pun kwn yg sama main bola n kwn sek

tp kakak org yg bru dia kenal pun dia pramah smacam ja
xtau la ikut perangai sapa, ibu ayah pendiam ja
mgkin ikut perangai tok kedah ni suka mnegur sapa walau pun xkenal

masa last year tahun 2010 dia masuk suma aktiviti tuk ari anugerah kecemerlangan tabika d prumahan ni
dia ada masuk nasyid,suka neka yg paling best masuk menari ago go... layan pic kenangan masa d tabika kemas nilam sari



                                         kakak yg paling kecik
                                         kenangan ambil sijil, semoga smp k menara gading
                                         bgnbr kenangan ngan cikgu
                                                       ngan ibu juga
                                          tgh nasyid
                                          sblm  mnyanyi ago go
                                          tgh mnari agogo

                                                   contro cun


pakai kasut sek gak senang nak nari
  kakak dah darjah satu pun kecik ja.......

4 ulasan:

Zaidah berkata...

KAKAK NAMPAK TAK TU DAH PAKAI CERMIN MATA HITAM HEHEHE....JUBAH DIORANG WARNA MERAH...MEMANG MENYERLAH...

Izan Ishak berkata...

baguslah kakak ni peramah je. biasanya anak perempuan camni kan kak..mudah mesra dgn sesapa je....

Nureen berkata...

elly peramah tp kena la tgu 1/2 jam dulu baru dia akan berckp klau x diam ja.. suka tgk kakak masa pakai spek itam bulat tuk nari ago go tue..

mamalieyna berkata...

kak ain mmg peramah, gen tok kedah ni..heee...

Followers