Selasa, 12 Jun 2012

~~SeBeLuM DaN SeLePaS AkAd NiKaH LaH n NoNi~~

salam selasa,hu....dah hampir seminggu tak update blog
sibuk n mood kelaut,maklum la perut dah makin sarat,pegerakkn tebatas

tp ibu tetap nak abadikn pic2 kenangan d majlis akad nikah BIL yg bongsu sebelah somi ni...
 sekali lg SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA LAH DAN NONI...


kami btolak dr kl ke kemaman pd 25/5/12 jumaat kul 1.30pm
smp sana dlm kul 6pm..mkn dulu d kedai bhadapan dgn pemandangan muara yg cantik ni.....
layan pic yg hado..........



ibu mkn bihun tomyam tp yg peliknya tokyam d sisni kuahnya jernih jer n kurang pedas..tp habis gak ibu balun....bgerak ke home stay dlm kul 7pm...n bsiap2 nak k rmh pengantin perempuan tuk akad nikah mlm lps insyak....



kami dah siap ibu ain n anak SIL awani...



pose lg...


dan lg



ha...ayah sibuk jer dok kira duit mas kawin cukup x rm8000....


masa yg dnnt tiba juga....BIL lahn n noni...selamat d ijabkobul dgn sekali lafaz jer...


sesi batal air sembahyang dgn  menghadiahkn rantai tangan kpd isteri tercinta...


part ni yg buat ibu teringan masa dolu2...emmm.....


penyerahan mas kawin


pose istimewa buat suma tetamu...



pose dr tuan blog yg sentiasa dgn kipas tangan...panas kn.....



esk pg sblm majlis sanding sempat kami mandi manda d pantai cherating


dlm sibuk2 mandi kakak ain terjumpa obor2...nasib baik dah mati tau...ptamakali tgk ni.....mcm lembek2 jer badan dia...
dah selesai majlis akad nikah esk nak update majlis sanding plak ye....selamat bkrj suma...mlm ni ibu krj mlm ptama...

5 ulasan:

~Siti Hajar~ berkata...

Slmt Pengantin baru utk BIL k.imah, sga bahagia melayari alam rumah tangga...

Bestnyer sempat lg mandi pantai, ni kira mandi sampai lebam la k.imah yer..

obor2 klu hidup bahaya tau, blh sengat kita & blh bwk maut...

::NureeN:: berkata...

dah nmpk perut tue, bb boy ke girl ya?
slamat pengantin baru

eB berkata...

comlnyer drg bertudung g2 :)

Izan Ishak berkata...

selamat pengantin baru buat BIL kak imah ye... syok tu siap mandi manda lagi anak2 akak ye...

mamalieyna berkata...

itu yg seronok dpt org jauh2 ni..merasa berjalan jauh kan..bestnyer sempat lepak2 pantai... herm..bila lg nk sampai ganu taktau...dl g masa rombongan sekolah ja..huu~

Selamat pengantin baru buat lah n noni~

Followers