Selasa, 19 Jun 2012

~~SeLaMaT SuDaH AdIk IbU Yg BonGsU bNiKaH``


salam selasa yg mulia,hari ni ibu baru mula krj pagi,so xdpt nak g melawat n3 kwn2 suma.
walaupun adik ibu aka mamalieyna dah cerciter tentang majlis nikah kawin adik kami yg bongsu tp ibu tetap nak juga abadikn segala kenangan n pc yg ado ni...layan jer............



 cincin nikah kawin n duit mas kawin...
 dah selamat adik ibu yg sorang ni bnikah dgn 2kali lafaz...


sarung jangan xsarung ye....




memori yg wajib d abadikn


hanya mak n kami 3 bradik jer yg dpt hadir d majlis nikah kawin adik ibu yg bongsu

3 ulasan:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

baju yg akak pakai tu mcm baju mamalina je wekekke

tahniah utk adik kak imah...moga kekal ke akhir hayat

mamalieyna berkata...

rose...yolah rose..jimat, kongsi adik beradik..hikhik..membuyung bukan selalu..lalala..hehe~

::NureeN:: berkata...

tahniah...
dah tgk kat blog eina utk wedding day ari tue :)

Followers