Rabu, 27 Jun 2012

~~WoLdless WeDnEsDaY: JoM PaNgKoR~~

salam rabu...woldless tul abis je kenduri d kg kedah 4 jun tempoh hari,dlm pejalanan blk ke kl kami dgn kuarga sbelah ayah dlm 5buah biji keta ,kami singgah pangkor..
hanya sesi usha line,tengok2 suasana kat sana klu best boleh g becuti n bmlm d sana nnt

mmg byk tempat n pantai yg menarik xpuas hanya sptg je d sana cuma sempat jln2 tgk2 tempat n soping bsikit2..jom layan....



jom pangkor





sempat ayah lelap jap walaupun pejalan dgn feri dlm 15mnt nak ke pulau pangko tu...kesian penat kendui belum abis lg tu.....


antara kuarga yg sama join SIL no2 dr kota damansara


kami yg btemakn merah ari tu...sikit tekilan ibu dah tempah baju kami b5 tp dsbbkn perot ibu dah boyot mana muat size M ngee...tunggu lps bsalin baru boleh pakai sesama he...jeles tgk suma sedondon ibu je lain .... 




anak BIL ainu haziqah






teruja ijat tgk ikan yg besar2 dlm kolam tu....sebesar manusia gitu....


mari bgambar..




jom blk..time ni kul 7mlm b tolak d jeti pangkor..kul 2 pagi baru spm kl......lain kali nak pergi lg best la pangkor...jom kita.......

3 ulasan:

eB berkata...

walopn org ipoh, eB baru sampai pangkor sekali jerk tau ;p

LYAfrina berkata...

seronoknyer.. ya sndiri x pnh smpai sini

mamalieyna berkata...

penat tu.... tapi okla kan sekali jalan..kira cam survey jer, nnti boleh pergi lg..yeeaa

Followers