Khamis, 28 Jun 2012

~~iBu TrANiNg JaGa bABy~~

salam khamis yg mulia...mood happy mlm td last krj mlm
esk berehat d rmh jer....sabtu ada misi nak soping2 barang baby buat sekian kalinya
ibu dah scan so dah tahu jantina baby ibu so..mari beli baju2 pink colour...tentu dah dpt agak baby girl ke boy kn.....

al kisahnya baru jer blk dr kg lps kenduri, adik ibu mula masuk krj dulu tp ada masalah tiada org nak jaga baby hakeem so..ibu tolong jagakn dr 8pg smp 5ptg...sgt2 bjaya traning jaga baby ni

sbb baby hakeem good boy jer 2 kali dia tido
sblh pg dlm 1jam ,sblh ptg dlm 2jam dgn bantuan buai elektrik la kn.....




mmg lena habis dia tido...ibu pun sama tido dgn abg ijat...tp abg ijat sgt jelous klu ibu pegang baby hakeem ...mcm mana bila baby ibu sendiri dah keluar nnt, harap2 abg ijat dpt terima dgn baik n jangan manja2 lebih2 lg dgn ibu tau.....

4 ulasan:

~Siti Hajar~ berkata...

Hakeem good boy, senang jaga ek...oklah senang mamanyer nk g keja..

ABg Ijat jeles..??? adoyai!!! sbb dia tau bkn adik dia kot, klu adik dia xjeles la nanti..hehe

::NureeN:: berkata...

mula2 mmg drg jeles kuat, kita la kena xplain baik2 agar drg paham.. mcm ellesya dah ok cikit berbanding masa emir mula2 kuaq dlu :)

mamalieyna berkata...

thanks...^_^

nanti ijat ada adik sndiri mesti dia sayaaaaaaang sangat~

Izan Ishak berkata...

alhamdulillah kak.. akan dpt bby girl ye. dah boleh soping2 nmpknya tu.

alahai... abg ijat jeles ye. nnti kalau bby ibu dah kuar jaga bby baik2 tau.

Followers