Sabtu, 19 Januari 2013

~~uLaNg Ke2 bLoG DINORFAMILY~~

salam weekend, harini ada misi nak terjah abg mirul d asrama,hari ni juga 19jan13 genab ulang tahun ke2 ibu bblog
makin lama makin ramai kenalan d alam maya ni
juga makin rajin ibu bblog terutama untuk merakam suma memori suka duka bsama 4 anak tersayang
*****SELAMAT ULANG TAHUN KE2 UNTUK BLOG*****
**DINORFAMILY**

see diawal n d tahun k2 blog ibu
sgt2 teruja....


####################################################################################

Khamis, 19 Januari 2012


~~UlAnG tAhUn PeRtAmA bLoG DINORFAMILY~~

salam khamis yg mulia,cuaca cerah n ceria. bsiaran langsung hari ni kn ibu cuti
begitu teruja sbb hari ni genab 1thn blog ibu bsiran,,,
masih bekisar kisah harian ibu bsama suami n 3 anak n tahun ni penuh kisah2 gumbira dgn cerciter praggy new baby n tahun ni jugak insyaallah adik bongsu ibu akan tammatkn zaman bujangnya,sama juga dgn adik bongsu sebelah ayah pun akan bkahwin juga tahun ni
semoga dpermudahkn semua urusan
@@%%SELAMAT ULANGTAHUN YG PERTAMA UNTUK BLOG%%@@
DINORFAMILY
@@%%@@
semoga lps ni lebih menjadi bloger tegar 
pada mulanya mmg ramai yg jengok blog ibu tp skrg cuma 5,6 org saja yg mnjadi pngomen setia
harap tahun ni dpt lebih ramai kwn......
see.....di awal blog DINORFAMILY....sweet memory.....


Rabu, 19 Januari 2011


@@@Bmulanya Blog ibu 19JAN2011@@@

Assalamualiakum... ibu, imah. buat ptama kalinya ibu bru bjinak2 dgn blog itu pun adik ibu a.k.a mamaleyna yg ajar ni...mlm ni bru nak mncuba..esk ibu cuti..so dpt la ibu tik..tik...apa yg tbuku d hati ni...ibu bru btukar proses d tmpt krj so cm mood tuk g krj cm kureng je...maklum la dah dkt 7thn ibu d proses lama..tp krj d bwh arahan org trima jala..ibu krj operator ja dah lbh 10 thn..sjk kawin n dtg kl tahun 2000...ibu kawin sep1999,ibu mula krj d kl mac 2000. n ibu dpt anak ptama nov 2000. so boring gak tp ikut plan klu dpt baby lg sorang ibu dah xmmpu nak krj 1nya kos byr upah anak mst btmbah 2nya krj2 rmh mst btmbah gak..mst tdo n rehat ibu xcukupkn...lngkah paling afdal berenti ja la kn..cukup2 la b krj, nak bg tumpuan pd kuaga spenuh masa pulak...ada byk cerita yg nak d coret tp buat ptama kalinya cukup lu lah...oh ye anak ibu 3org dah, ptama md. amirul hakimi 11 tahun, k 2 ain ardini haifa 7 thn n paling kecil md. amzar humaidi 3 thn. ok wassalam...sayang suma...

1 ulasan:

LYAfrina berkata...

alhamdulillah..dah msuk tahun ke 2 mjadi blogger

Followers