Selasa, 22 Januari 2013

~~JoM MeLaWaT AbG MiRul D AsRaMa~~


 sabtu lps bila aina dah baik dr demam, ayah bawak kami g melawat abg mirul d asrama
baru seminggu abg mirul pergi kami dah g melawat dia

pejalanan mengambil masa 2jam 40 mnt,mmg jauh sgt SAM MUHAMMADIAH sabak bernam ni
mungkin ayah belum tahu jln2 pintas lg kot
abg mirul pun sakit2 tekak n selsema, jumpa jer trus bawak keluar makan, nak masuk dlm asrama xboleh hanya hantar dpn pintu pagar je la.kami pun xduduk lama sbb abg mirul ada pelawanan sepak takrow peringkat asrama
lps bg mknn ringan n duit belanja kami pun blk
semoga abg rajin belajar n sentiasa dpt skor yg terbaik amin....


Gambar: Ontwy nak g melawat abg mirul d asrama SAM sabak bernam..


onthe way mulanya mata bulat jer,abg ijat xhabis2 dgn tab dia tu...btolak kul 10am


 Gambar: Setelah 2jam40mnt baru smp...tunggu abg mirul nak wak kuar mkn dulu..
 menunggu abg mirul keluar dr asrama,dah smp 12.40pm

 Gambar: Abg tgh lps gian main game kat tab..emm..

 sempat jugak abg mirul lps gian main game,dah ready dgn baju sukan nak main sepak takrow lps zohor

 Gambar: Jauh nau...smp tlentok2 anak ibu 2org ni..

punya jauh pejalanan smp telentok2 budak bdua ni....btolak blk kul 2pm
smp pj dlm 6pm,dlm pejalanan sempat singgah beli jagung manis byk jual d tepi2 jln
n singgah pasar sekincan beli ikan murah2...maklum la kuala selangor kn..


2 ulasan:

Fieza79 berkata...

owhh dh masuk asrama ye abg mirul..
si kecik tu pun cpt je dh bsr...

mamalieyna berkata...

Waaa...jauh jgk ye... blajar rajin2 ye abg mirul :-)

Followers