Khamis, 10 Januari 2013

~~HoBi BaRu AbG iJaT~~


sejak lappy ibu rosak dsbbkn abg ijat salah tekan bila main game
ibu belikn TAB untuk dia main game jer,xkisah lah yg murah2 pun jd la asalkn abg xkacau lappy ibu lg



masing2 dah ada sorang satu xde lah btekak jer bila bjumpa dua org ni hu





aina pun leh tumpang skaki nengok video dia menangis nak tumbuh gigi agaknya
 


5 ulasan:

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

masing² dah ada..boleh lah main sama²..^^

mamalieyna berkata...

hee.. budak2 skrg, kawan ada dia pun kena la ada jugak.. hehe~

main baik2 ye anak2x.. ^_^

~Siti Hajar~ berkata...

Budak2 zaman skrg ni membesar dgn games aje, semua gajet dpt kat depa, tp bgs jgk utk perkembangan otak mereka kan...

Izan Ishak berkata...

wahhh.. bestnya abg ijat pun ada satu ye. pasni jgn kacau ibu punya tau.

LoVeNLiFe berkata...

Sekarang nie abg n adik mesti ada yg sama..install games pun kene sama.kalau tak asyik usik mengusik je. Mau pening ibu nantikan..
Samala ngan anak kiter..

Followers