Selasa, 15 Mei 2012

~~SeLaMaT HaRi GuRU~~

salam selasa masih d mood krj pg..
esk rabu nak sambut hari guru d sek kakak ain n abg mirul
so hadiah yg xseberapa je yg dpt kakak n abg berikn pada guru kelas masing2
hadiahnya suma sama tp gurunya lain2 ok latu kn

sorang dua la ...sesi pg n sesi ptg...

sekadar tu kenang kenangan...
tahun lps ayah yg tolong beli n balutkn. tahun ni ibu beli n letak dlm paper bag je senang gitu...

selamat hari guru pada suma guru d dunia ni...n semoga kita suma ingat jasa guru kita suma...




7 ulasan:

LYAfrina berkata...

byknyer dsedia hadiah utk cikgu.. rindu lak zaman skolah dulu... hari guru hari y best..leh beramah mesra dgn semua cikgu2.. y garang2 pon dh x garang bila time hari guru

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

teringat zaman skolah dulu2..takde benda lain nak beli..last2 mak suh kasi kain batik lepas wekekekeke

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah masing2 ada sorang satu, balqis punyer lom balut lagik, malam ni baru nak balut...ha ha mamanya asyik tak menyempat je k

mamalieyna berkata...

untungnya jd guru,m mesti dpt byk hadiah tu..hehe..

::NureeN:: berkata...

slm, lama x jenguk cini
k.imah chat? dh brapa bln ya?

Izan Ishak berkata...

seronok cikgu2 diraikan kan... apapun hadiah yg diterima, semuanya tanda ingatan anak2 murid kpd mereka kan...

LoVeNLiFe berkata...

teringat time sekolah dulu..
nak bg present kat cikgu abis ambik je ape yg ada kat umah..nak beli tak mampu masa tu.balut pun ngan kertas minyak je..
demi guru ku dan keikhlasan..

Followers