Isnin, 7 Mei 2012

~~mAnDi MaNdA 1 MaY D uLu YaM~~


salam isnin...bln may bln yg best..sbb setiap hujung minggu bln may ibu cuti2..
so boleh jenjalan....bmula 1 may lps
kami skuarga kuar mandi manda d ulu yam...dekat dgn batu cave tu....
kami btolak sawal 9.30 pg..sbb nak cop pondok tuk lepak2 kn ...klu lambat habis pulak
pondoknya xbyk..terhad gitu..
 ikut sama adik bongsu bsama bakal isterinya ,adik pompuan ibu  aka mamalieyna tu n SIL dr kota damansara sekuaga
so layan pic yg hado..sbb ibu lupa bwk camera la pulak
pic dr fon n ehsan dr mamalieyna
layan............. 





ijat suka sgt bmain dgn arif ngan bakal mak ucu baju belang2 tu....


lena dulit intan...dlm pondok sewa rm25 hingit jer smp balik....


suka2 ibu berenang......


ha...ha tuan tanah nak interframe gak....


super cekci ijat dgn ayip


pose lg...


bekal dr ibu ari tu..nasi putih lauk dgg paprik,ayam kg masak kicap,ulam rebus dgn sambal belacan,cucur kodok pisang n sosej goreng....mamalieyna punya menu..bihun n ayam kfc.....juga nurget goreng....


suami SIL dgn anak2 tgh main susun2 batu, time ni mamalieyna dah blk..dia blk kul 2ptg
kami lambat sikit dlm kul 4.30ptg....

bukan senag kami suma dpt cuti sama2 ni...1may mmg betul2 cuti2 dr krj..enjoy sgt....

4 ulasan:

ieda berkata...

seronoknya cuti mandi di ulu yam
dah lama akk x gi .. masa zaman belajar rajin gak lepak2 sini , sbb akk dan kawan duk dekat area sini ..

Izan Ishak berkata...

bestnya kak! izan dah berzaman2 tak pegi ulu yam tu. dulu2 pegi masa zaman skolah, dekat je ngan umah kakak kat gombak masa tu...

LYAfrina berkata...

wahh..seronoknya... dh lama sgt x bkelah kat air terjun ni..

mamalieyna berkata...

ada budak kecik, tokleh lepak lama2..byk no halnya..takpa tunggu hakeem besar sket lagi, best layan main air sama2 abang2 dia nnti..^_^

Followers