Rabu, 9 Mei 2012

~~MaRi MeMaNcInG~~


salam rabu...masih mood tido siang..ye la masih bkrj mlm
layan anak2 main game fish..idak le nak g memancing betul2

bila g jenjalan rmh sepupu d rawang mlm minggu lps ijat berebut mainan ni so bila blk ahad tu
terjah pasar pagi tjumpa menan ni terus beli teruja suma main sesama sbb byk pancing n ikan nya

rupa fish tu dah mcm agry bird sudah
layan....













bsungguh ijat dok pancing fish tu....



kakak pun join sekaki....janji anak2 happy..apa2 pun depa nak tunaikn jer janji xmahal n xmembazir gitu....


4 ulasan:

LYAfrina berkata...

asya pon pnh ada mainan mcm ni..last2 smua ikan2 tu bterabur ntah kemana

Fieza79 berkata...

wahh sng la kalo memacing cara tu kan hehee...

mamalieyna berkata...

DH RUPA ANGRY BIRD, PTT ABAG JAT SUKA..^_^

Izan Ishak berkata...

wahhh... ijat pancing ikan ye. auntie nak join boleh?

Followers