Selasa, 20 Mac 2012

~~MaKaN KeK SeNsOrAnG Di HaRiJaDi AmZaRK4~~


  salam selasa...ho..ho dah lbh sebulan ibu xupdate blog ibu
kesihatan ibu xmengizinkn.....hari ni dah seminggu demam selsema
smlm dah mula buat cekup d klink ibu mengandung ..nnt ada masa ibu update tentang baby baru ibu ni

hari ni 20 march 2012 genap anak ibu yg k3 ni amzar umurnya 4tahun..,cepat masa blalu
rasa mcm dia masih baby lg...

mlm td sempat jugak ibu kuar dgn ayah g beli hadiah n kek untuk hari ni
cup kek jer..sbb dia sorang je nak mknnya...yg lain suma dah ke sek. ayah krj
ibu pun ptg ni dah nak msk krj mlm

semoga amzar happy dgn hadiah jam ben 10 tu...n dgn basikal baru beli lbh awal sminggu
tq pak su tolong teman ijat beli basikal

semoga anak ibu menjadi anak yg soleh dan beguna dunia akhirat..amin..
tq gak kat mek rose like kat FB  mlm td.....   
















4 ulasan:

~Siti Hajar~ berkata...

Hpy Bday Amzar...jap je dah 4 thn yer, sga mbesar bagai juara, xlama lg jd abg dah

::NureeN:: berkata...

epi besday amzar..
comelnya cake.. ok la kan utk amzar jer yg nk mkn x yah bazir2 kan :)

mamalieyna berkata...

happy besday abg ijat...~~~ waa dpt beskal eh...serupa cam arif la beskal dia, bleh la race sama2..hehe~

jadi anak soleh Insyaallah..Aminn..

eB ezrin berkata...

hepi besday amzar.
kek comel tuh sesuai utk tuannyer :)

Followers