Isnin, 13 Februari 2012

~~MaKaN BuAh KeLuBi mUDa>>>AdA bRaNi>>>?~~

salam isnin yg mulia...dah seminggu ibu xupdate blog ...
semangat dah kurang la...xtau kenapa...
dah malas nak klik2 pic kenangan...

tp ada juga saki baki pic d hari thaipusam lps
SIL ngan BIL ada blk kg kedah cuti2 ari tu..so ibu yg mengidam buah kelubi muda ada kirim kat depa
mmg ibu bnasib baik mmg ada depa belikn

blk jer trus makan walaupun time tu dah kul 10.30 mlm
layan makan bsama anak2 ibu yg sememangnya pun gemar asam tp hanya ibu yg berani makan buah ni
rasanya mmg masam tp aromanya tu yg buat ibu teidam2 dah dpt makan puas rasanya
byk lg barang2 yg depa bg tp ibu dah xde mood nak klik2 bagai...ini pun guna fon jer
tima kasih byk2 pada SIL n BIL yg besusah payah cari n beli bg kat org...btuah ibu dpt suadara yg susah senang besama ni.....

keadaan ibu skrg kurang sihat la..asyik drama jer....jiwang gitu..sensitif...cepat marah....cepat terasa....
sabar je la harap ini xlama...hari ni pun lps sarapan pagi perut rsa sakit cerry berry...siap muntah habis sarapan yg pagi td....makan tengah hari harap xle muntah lg.....ibu dah mula krj mlm ni...

ibu perlu rehat dr bbloging tuk sementara.....







buah kelubi muda..ada yg berani makan ker....?

7 ulasan:

mamalieyna berkata...

huwaaaaa tergoda, meleleh air liur ~ mana mau cari lagi...hee ^_^

Izan Ishak berkata...

tak pernah mkn kak... kalau yg masam2 sgt tak berani telan...

~Siti Hajar~ berkata...

buah kelubi muda ni klu mkn blh sakit mulut nih, pnh try mkn dah dulu, masam dia mcm tajam sikit kan...

Jwpnnyer TAK BERANI LA k.imah...hehe

::NureeN:: berkata...

sure masam amat nih.. nureen x mkn sgt klau masam.. suka yg manis jerr hehe

LYAfrina berkata...

buah keladi muda ke tu?? x pnh tgk pon

eB ezrin berkata...

buah salah ke? cam x tau plk eB nih?

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

x bran...

tgk pun dh tau massshhhham ni..
tp kecur liur gak, hehehhe..

Followers