Khamis, 2 Februari 2012

~~LaSt MiNiT TeRjAh RmH MeMbEr KaWiN~~

salam khamis yg mulia....ha..lmbt bsiaran ,mlm td mlm ptama krj
so blk jer trus layan mata smp kul 10.30 pg
lps anta ijat rmh umi,ibu bereskn krj rmh suma bru la ngadap blog ni 
hu....ni seje nak abadikn cerciter member kawin ahad lps

ibu kn krj pagi so walaupun xdpt nak trjah time dia sanding kul 2ptg tu
kami ramai2dr tmpt krj terjah time blk krj kul 6ptg tu
nasib baik lauk pauk ada lg...mmg dah set time ngan pengantin pun he...

dua2 kwn sama tmpt krj ,yg lelaki tech kat line ibu...yg pompuan lak operator sama dptment ngan ibu
yg uniknya depa sanding 3bradik skali
jom layan pic ehsan dr fb pengantin.....




selamat pengantin baru buat hizat ngan aini yg tgh tu kwn ibu....


sesi mkn bradap bsama ibu nya dtg jauh dr sarawak....lupa nak ckp...member ibu ni mualaf agama lama
kristian dr sarawak.....


ni hasil pic dr fon ibu...pengantin dah tukar baju..tuk kami bgambar ptg dia kenakn baju hijau i like.....


sebagai bukti...ibu bgambar lps makan ni bsama member dr indon...pic kurang jelas maklum la klik guna fon jer..lgpun dah nak maqrib time ni....
ada gak bgambar ramai2 tp pic masih blm d publish pengantin kn sibuk bulan madu.....

6 ulasan:

::NureeN:: berkata...

meriah tue 3 beradik kawin skali :)

mamalieyna berkata...

lama tk ke majlis kawen..tak pa la merasa bulan 6 nnti..hehe~

meriah 3 pasang sekali bersanding kan..hee~

Salina@IbuAqil berkata...

Amboi meriahnya!!
3 orang sekali naik pelamin.. ;)

~Siti Hajar~ berkata...

Mesti meriahkan k.imah sbb kawen 3 beradik skli..hehe

Nadiah Sidek berkata...

wah..3 pasang pengantin sekaligus. mesti meriah!

eB ezrin berkata...

3 psg yer imah? meriah :)

Followers