Jumaat, 28 Januari 2011

InDaHnYa CiPtAaN TuHaN

Salam jumaat pd suma kwn2...
ibu rasa happy sgt sbb mlm ni dah last krj..

esk cuti, ahad n isnn pun cuti..
leh la pek brg2 nak g bcuti k trgganu pd raya cina ni...smbil g mminang tuk adik ipar paling bungsu ni...

ibu ada nak kongsi info pd kwn2 yg blm ada anak bsek lg ni...
infonya..tlg smpan kad klinik baby masing dgn elok..
t pd tahun ptama sek kena isi buku laporn kesihatan murid

antara yg perlu isi suma tarikh tuk suma jenis suntikn....cm tarihk BCG,POLIO.HB, 3SERANGKAI n DOH TMBHN

pg td jenuh gah ibu dok cari kakak punya kad klinik...
nasib baik ada smpn 3org satu tmpt...

dpt la ibu isi suma maklumat dgn tepat..
so...smpn elok2 suma ...maklum la t dah7thn nak bukak kad tu lek kn...

cm lari dr tajuk lakkn...
sebenarnya ibu ada pic yg mnarik nak dtontonkn d sini...
 indahnya ciptaan tuhan....
pic ni ibu klik2 time g mkn sblm nak smbut mlm tahun baru ..
pic ni time matahari nak tbenam d muara ikan bakar tanjung harapn p.klang...

klik2 guna fon nokia c5 ja ni...
tp ibu rasa tenang bla tengok pic ni...

k,ibu nak tdo lek ni...
jmpa nnt dgn update aktiviti d ari mggu cadang nak g main layang...d eria batu cave..
jmpa d sana....

3 ulasan:

Fieza79 berkata...

cantek pemandangan kala senja tu...indah nyaa...

itu la...sekarang mmg kena simpan...nsb la mmg tak penah letak rata2 kad klinik anak2...lau dak susah jgk kan...

mamalieyna berkata...

ooooooo...kena simpan baik2 la kan..hehe..kdg2 termiss taktau mana letak gk, seb baik pesan memesan, bleh beringat..hehe..

alaaa tak besa g lepak muara ni lg ngn dak arif..huhu..

Zaidah berkata...

kad klinik memang kena simpan sebab nanti diorang nak masuk sekolah darjah satu cikgu mintak....

Followers