Isnin, 31 Januari 2011

"Eee...ByKnYa KrJ RmH ......"

salam isnin suma...dah 2ari ibu xon line...
sibuk la...dgn aktiviti d rmh...
sabtu abis krj mlm ibu tido ja n baring...
masak simple je....
kain stil cuci tp xbelipat..xdak mood...

pd ptgnya kuaga ayah dtg...so masak2 tuk mkn mlm...
abg n kakak ikut pak chat balik rawang...
pak chat ni adik ayah yg myewa rmh teres yg ayah bru bli bln 10 thn lps..
eemmm...lg 2thn ibu pindah sana la.......

esk pg ahadnya ibu n ayah g rawang gak..
plan nak main layang2 tp shari suntuk hjan xhenti2
so...masak mkn,msk mkn..ja...

mlm td kul 11 bru blk rmh pj ni....
pg ni apa lg,menimbun kain yg nak d cuci n nak d lipat...
nak pek brg nak g holiday kat trengganu lg...
nasib la esk krj pg....

krj mlm last tu ada gak ibu ngan kwn2 klik2 pic tuk kenangan bsama jaket masing2...
ala jaket tmpt krj bg tuk sume staf.......


                                                     
                                                            dulu motorola...skrg freescale.....
                                               kwn paling jauh dr sabah ni ONEH POLOH
                                              kwn paling dekat dr tmn dato'harun NORJANNAH


ni pic makann kat cafe bla time break kul 1pg....... kueh pau mkn panas2 sedap.......
sume guna sistem kad debit....so topup lu klu nak mkn.....k slamat bkrj sume..

2 ulasan:

Fieza79 berkata...

kalau kat umah mmg byk keje nk kena setel...penin jgk kdg2 tu..nk lipat kain pun kena ada mood kan..hehee

mamalieyna berkata...

ooo g rawang ye..kami dok umah ja semalam, abahnye kerja..huhu..

syoknye nak g terengganu..huhu..

lwa jaket..hehe..

Followers