Jumaat, 11 Oktober 2013

~~pEnGaLaMaN TiNdiK TeLiNgA AiNa~~

Assalam...pengalaman aina tindik telinga di usia 1tahun 1bulan 23hari..
mula2 telinga aina di tanda titik dengan pen dulu, bagi menyenang dan mencepatkan proses menindik
2 orang tukang tindik digunakan ertinya tindik dua telinga serentak so, sekali je la aina terkejut n nangis kejap jer, lepas tindik baru sembur ubat kebas, balik rumah terus sapu minyak gamat
risau jugak takut aina demam atau bengkak telinga, alhamdulillah ok2 aja, tiap kali lepas mandi letak minyak gamat la, sesekali dia pegang2 jugak subang siap bekerut kening tahan sakit kot....nak cantik kena tahan sikit la sayang...
aina tindik pada 9/10/2013 iaitu pada b,day ke 37 ibu
di kedai emas di pj old town
upah rm15 termasuk subang
tindik mengunakan teknik tembak terus masuk skali dengan subang tu

caya la aina memang tahan sakit

3 ulasan:

::NureeN:: berkata...

comelll...
nureen pon nk bwk elly g tindik, tgu persetujuan asben dlu :)

Rose Azadir berkata...

sy blm ade anak pompuan lg, kalo ade nanti x tau la caner, nak ksi tindik ke x...anyway....Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

mama lieyna berkata...

Budak gegirl bersubang lg cung :-)

Amboi, aina terselah gigi arnab..ihiks..

Followers