Isnin, 7 Oktober 2013

~~AiNa DeMaM 3 HaRi BeTuRut2 dLm bLn SeP ~~

Assalam, isnin,selasa,rabu lps ibu EL sbb tiap2 mlm tu aina demam panas
ibu mandikn bagi mkn ubat tido kejap2 meragam smp pgnya nmpk ok sikit
lps zohor panas blk smp mengigil2 badan dia
bwk ke klinik duc ckp 39.4C trus masuk ubat bontot, mulanya misi d sana kena marah dgn duc sbb
ibu smp d klinik duc dah kuar mkn dlm kul 2pm so duc msk blk kul 3pm
spptnya misi ambik suhu dulu n mskkn ubat bontot baru tunngu duc mskkn tp apa2 pun aina masih boleh btahan...tp sedih bila tgk dia tidur ja sepanjang hari....jgn demam mcm ni lg ye...takut ibu tgk
pengajaranya chek suhu sendiri di rmh,ibu baru beli walaupun anak dah 4 ni...hu...biasa diaorang demam mkn ubat je trus baik...kali ni demam aina berulang2 plak......
sedih tgk pic ni....hari k3 masih demam SIL dr kota damansara bwk jumpa imam d surau peruhannya baru nmpk perubahan ..kadang kita kena percaya jugak dgn benda2 halus senang masuk dlm badan baby yg masih kecil..sbb last aina main2 dgn ayah waktu maqrib d kuaters polis sepang masa kami melawat baby sabtu lps...skrg alhamdulillah sihat sepenuhnya...ibu pun dah mula bkrj mlm minggu ni..



2 ulasan:

eB berkata...

naper g2 yang? lahai, hmmmm
Aeca ari2 ssh tido, kena gannguan gaks ker yer? hu3

Rai Ourkizuna berkata...

kesian.. kena make sure dia minum air cukup..takut dehydrate..

Followers