Jumaat, 16 Ogos 2013

~~16 OgOs 2013 B,DaY AiNa YaNg PeRtAmA~~

salam lebaran dan salam jumaat yg mulia.....
di hari jumaat yg mulia sempena harijadi anak bungsu ibu
selamat harijadi yg pertama AINA AMANI HANANIA
cepat besar jadi anak yg bijak,sihat dan solehah
esok ibu cuti boleh buat kek n masak special sikit nak sambut b,day girl ni.....
sambung begambo

begambar di rumah mentua pulak sebelah tengah harinya...

abg mirul yg 13thn dah nak sama tinggi ibu dah...
mata aina yg tahan mengantuk tuh...


abg ijat bspeak raya ...perasan tak gambar kakak ain tak de sbb dia dr pg smp ptg asyik braya dgn sepupu2nya jer hu....

4 ulasan:

mama lieyna berkata...

Happy 1st birthday aina yg kiut...!
In sha Allah, jadi anak yg solehah ye... Amin... :-)

*masak best2 tau, esok kami terjah...hehe..

Irfa berkata...

happy bday aina
aina (anak sulung saya) besday bulan Ogos jugak tp 11 ogos, yg ke 12 tahun
semoga kedua2 aina berjaya dlm hidup mereka

::NureeN:: berkata...

baju raya anak2 sama ngan anak eina la hehehe....

hepi belated besday aina

LYAfrina berkata...

happy beleted birth buat aina.. waa..dah stahun dia ..kejap je..

sweet kan pink+blue

Followers