Jumaat, 11 Februari 2011

~~~kErAnA tErPaKsA~~~

salam weekend suma....

petang ni sementara mnunggu ayah n anak2 blk ibu nak story mory ckit...
ala......pasal si anak dara ibu sorang ni la...
AIN ARDINI HAIFA

dia sorang yg lincah..
tp perangai mcm boy..
dresap pun cm boy...t.shit ngan jean pakaian kegemarannya...

alkisahnya...bla nak g majlis mminang ari tu..
ibu pun siapkn baju blaus n tudung..
tp cm terpaksa ja la dia pakai

ni la antara pic yg ibu nak kongsi kat cni....



                                         kakak xselesa ngan dresapnya

                                        muka masam ja, ye la tpaksa pakai tudung...tp ibu xputus asa, ibu ttap ajar dia pakai pakaian girl gak...walaupun......................

                                         ni dia suka la...sbb ready nak buat psembahn nasyid d tadika last year 2010

                                         sama x
                                          klu dresap cmni mmg dia suka la..........

3 ulasan:

mamalieyna berkata...

huhu...tu la nmpk sgt muka terpaksa si kakak tu..huhu..cian dia..dh biasa kwn ngn abg boy n adik boy.dia pun sama suka dressup ala2 boy..

takpa kecik lg, besar sket lg, pndai la nak melawa cam girl tu..^_^

tongchen@seattle berkata...

hi friend, greetings from usa!
you can visit me at
http://blog.sina.com.cn/usstamps
thank you!

BIONIC WOMEN berkata...

sebab dia anak tunggal pompuan. terikut2 kot..nnti kalau dia ramai kengkawan pompuan yg pandai melawa, mesti dia pun pandai nak melawa..hehe..'kena hadkan kawan lelaki dia nih.

Followers